Stichting Bidaya

Zorg vanuit het hart

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Stichting Bidaya is ontstaan vanuit de ontdekking dat er binnen de regio een grote groep mensen niet gezien of gehoord wordt. Deze grote groep verdiend om gehoord en gezien te worden, daarom is deze stichting ontstaan.

Na ruim vijf jaar binnen de bestaande hulpverlening te hebben gewerkt, heb ik, Louarda, besloten mijn hart te volgen en een andere weg in te slaan. Niet een gangbare weg, maar een weg die leidt naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die ieder mens in zich heeft, maar deze nog niet ontdekt heeft.

Als Marokkaanse-Nederlandse vrouw, heb ik deze mogelijkheden in mijzelf ontdekt en wil ik heel graag hetzelfde bij anderen bereiken. Door mijn Marokkaanse achtergrond en omdat ik ben opgegroeid in de Nederlandse samenleving, kan en weet ik hoe een brug te bouwen. De brug tussen de verschillen die men ervaart in het leven binnen de multiculturele samenleving.

Wat zijn onze doelen? 

De ondersteuning van stichting Bidaya heeft als doel dat alle mensen binnen de huidige samenleving gezien en gehoord worden . Hiermee willen we mensen helpen die in een kwetsbare situatie  terecht komen of blijven zitten. We doen dit door te luisteren en mensen aan te spreken op hun eigen kracht en empowerment.